
Geräte und Zubehör
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Vorbereitung 40 Min
Gesamt 1 Std.
4 porties
Zutaten
Gestoomde groenten
-
water500 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
verse sperziebonen (bv. prinsessenbonen), in stukjes (3-4 cm)330 - 350 g
-
melige aardappels in stukjes gesneden (2 cm)600 g
-
knolselder in stukjes gesneden (2 cm)450 g
Vis en tapenade van zwarte olijven
-
goudbrasem filets (elk 120 g, zie tip)4
-
zout om op smaak te brengen
-
gemalen zwarte peper om op smaak te brengen
-
citroen schil en sap1
-
zwarte olijven, ontpit200 g
-
sardine fillets (optional) in olie8
-
knoflookteentjes2
-
verse peterselie alleen blaadjes20 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt40 g
-
citroensap10 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Dressing
-
rode uien in tweeën gesneden100 g
-
teentje knoflook1
-
zout¾ tl
-
suiker½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroensap20 g
-
zonnebloemolie15 g
Afronding
-
melk320 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
nootmuskaat, gemalen2 snuifjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
748 kcal /
3130 kJ
Eiweiß
42 g
Fett
43 g
Kohlenhydrate
56 g
Ballaststoffe
10.7 g
gesättigte Fettsäuren
14 g
Natrium
2166 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Winter recepten
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Keine Bewertungen
Mini Burgers
Keine Bewertungen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
Keine Bewertungen
Cashew cheddarkaas
Keine Bewertungen
Lactosevrije warme chocolademelk
Keine Bewertungen
Tarbot met salsasaus
Keine Bewertungen
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Keine Bewertungen
Vanillesiroop
30 Min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1 Std. 15 Min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen