
Geräte und Zubehör
Vegan moussaka
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 50 Min
6 porties
Zutaten
-
aubergine (ca. 500 g), in plakken gesneden (0,5-1 cm dikte)1
-
zout om te bestrooien
-
rode split linzen200 g
-
water, gefilterd om te weken
Plantaardige béchamelsaus
-
plantaardige melk naar keuze500 g
-
maïszetmeel50 g
-
veganistische margarine (zie tips)30 g
-
voedingsgist (zie tips)2 el
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak
Linzen moussaka
-
extra vergine olijfolie50 g
-
rode ui in vieren gesneden1
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika zonder zaadjes en in stukjes gesneden1
-
wortel in stukken gesneden1
-
selderstengel in stukken gesneden1
-
tomaten uit blik400 g
-
water, gefilterd120 g
-
groentebouillonpasta (zie tips)1 el
-
gedroogde oregano1 el
-
nootmuskaat, gemalen om te besprenkelen
-
zout2 el
-
gemalen zwarte peper½ el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
357.1 kcal /
1499.6 kJ
Eiweiß
13.6 g
Fett
16.1 g
Kohlenhydrate
35.7 g
Ballaststoffe
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Vegan hoofdgerechten
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 Std. 25 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Vegan Aubergine Massaman Curry
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Hummus
5 Min
Glutenvrije gevulde pepers
Keine Bewertungen
Knolselder parmigiana
Keine Bewertungen
Zoetzure tempé
Keine Bewertungen
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen