
Geräte und Zubehör
Sous-vide miso aubergine
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 2 Std. 45 Min
4 porties
Zutaten
-
witte miso (of shiro miso)90 g
-
mirin (zoete rijstwijn)40 g
-
sake35 g
-
suiker30 g
-
sesamolie1 ½ tl
-
zout2 snuifjes
-
aubergine in plakjes en dan in stukken gesneden (3 cm)360 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
geroosterd sesamzaad1 el
-
lente-ui schuin gesneden1
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
156 kcal /
654 kJ
Eiweiß
4 g
Fett
6 g
Kohlenhydrate
13 g
Ballaststoffe
5.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.9 g
Natrium
670 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Sous-vide koken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Ninguna valoración
Glutenvrije gevulde pepers
Ninguna valoración
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Ninguna valoración
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13h 30min
Pierogi met vlees
1h
Thaise burgers
35min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Pekingeend
45min
Kipsatés met pindasaus
2h
Dim sum 'Sieuw mai'
Ninguna valoración
Vegetarisch Medaillons
Ninguna valoración