
Geräte und Zubehör
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portion
Zutaten
Piri Piri Chicken
-
garlic clove3
-
red chilli, fresh stems removed, halved4
-
bird's eye chilli, dried to taste2 - 4
-
paprika, smoked, ground½ tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
olive oil100 g
-
red wine vinegar50 g
-
chicken spatchcocked (see tip)1500 g
Vegetable Salad
-
mixed vegetables cut in pieces (5-6 cm), (e.g. celeriac, broccoli, carrots, peppers)500 g
-
mayonnaise100 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
792 kcal /
3317 kJ
Eiweiß
44 g
Fett
66 g
Kohlenhydrate
7 g
Ballaststoffe
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.
Chicken Macaroni Soup
Keine Bewertungen
Singapore Chilli Crab
1 Std. 10 Min
Hearty Seafood Chowder
1 Std.
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Skin glow detox juice
10 Min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 Std. 50 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min
Piri-piri spatchcock chicken
1 Std. 30 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min