Geräte und Zubehör
Wholemeal bread with green olives and za'atar
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 slices
Zutaten
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
honey50 g
-
dried yeast3 tsp
-
wholemeal flour270 g
-
white flour plus extra for dusting250 g
-
eggs3
-
salt1 ½ tsp
-
za'atar plus extra for sprinkling3 tsp
-
green olives, pitted coarsley chopped (approx. 20 olives)60 g
-
water1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Eiweiß
3.1 g
Brennwert
481 kJ /
115 kcal
Fett
6.1 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Arabia
92 Rezepte
Schweiz
Schweiz
The Basic Cookbook
151 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Milk bread
2 Std. 20 Min
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min
Macadamia Tahini Spread
5 Min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 Std. 20 Min
Pumpkin Kaya
35 Min
Soft date cake with walnuts
1 Std. 10 Min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 Min
Spiced carrot salad
5 Min
Milk Bread
2 Std. 20 Min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Cereal Bread
5 Std.
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2 Std. 20 Min