Geräte und Zubehör
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
Zubereitung 35 Min
Gesamt 7 Std. 20 Min
4 portions
Zutaten
Piri Piri Sauce
-
garlic cloves3
-
chillies, type Fresno, fresh stems removed, halved4
-
'chile de árbol' chillies, dried to taste2 - 4
-
ground smoked paprika½ tsp
-
salt, coarse1 tsp
-
oregano, dried½ tsp
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar45 g
-
whole chicken spatchcocked (see Tip)1500 - 1600 g
Vegetable Salad and Grilling
-
mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (3 cm/2 in.)450 g
-
mayonnaise100 g
-
salt (optional) to taste¼ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
Dijon mustard1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
904 mg
Eiweiß
65 g
Brennwert
3665 kJ /
876 kcal
Fett
63 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
13 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 Min
Shrimp and Potato Boil
40 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Sweet Butter Board with Apples and Walnuts
45 Min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
25 Std. 35 Min
Apple Tart
1 Std.
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Cilantro Lime Sauce
10 Min