Geräte und Zubehör
Beef Wellington (Ben) Metric
Zubereitung 30 Min
Gesamt 10 Std. 10 Min
8 portions
Zutaten
Beef Wellington
-
beef tenderloin (2 pieces, 397.5 g ea.)795 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
Dijon mustard60 g
-
garlic cloves peeled2
-
shallot in pieces45 g
-
brown mushrooms, fresh395 g
-
button mushrooms fresh200 g
-
salt to taste1 tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
thyme, fresh leaves only5 sprigs
-
prosciutto (approx. 100 g)8 slices
-
pâté (optional) softened85 g
-
puff pastry2 sheets
-
egg yolks slightly beaten2
-
fleur de sel1 tsp
Sauce
-
olive oil30 g
-
butter, unsalted30 g
-
beef tenderloin filet mignon, in pieces (4 cm)200 g
-
black peppercorns12
-
bay leaf, dried1
-
thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
red wine e.g. merlot or cabernet (1 bottle)755 g
-
red wine vinegar2 tsp
-
500 g waterbeef broth500 g
-
salt½ tsp
-
cornstarch2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1510 mg
Eiweiß
37 g
Brennwert
3012 kJ /
720 kcal
Fett
49 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
15 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Oysters with Lime Granita
15 Min
Choux pastry
2 Std.
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 Min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 Std. 40 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 Std. 40 Min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6 Std. 30 Min
Chocolate Souffles
50 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Beef Wellington (Ben)
10 Std. 10 Min