
Geräte und Zubehör
Gochujang seafood risotto
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
814.9 kcal /
3409.6 kJ
Eiweiß
35.8 g
Fett
39.1 g
Kohlenhydrate
77 g
Ballaststoffe
2.4 g
gesättigte Fettsäuren
12.8 g
Natrium
1603.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 Std.
Seafood bisque
1 Std. 10 Min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Ube Halaya Jam
2 Std. 10 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Chicken adobo
30 Min
Bicol Express
45 Min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 Min