Geräte und Zubehör
Chicken Afritada
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
-
oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion quartered30 g
-
carrots cut in cubes (3 cm)120 g
-
potatoes cut in cubes (3 cm)120 g
-
chicken thigh, skin on, bone in patted dry700 g
-
tomato sauce200 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
fish sauce30 g
-
brown sugar1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried bay leaves2
-
green peppers cut in chunks120 g
-
red peppers cut in chunks120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
534.2 mg
Eiweiß
23.5 g
Brennwert
1464.2 kJ /
350 kcal
Fett
22.9 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
12.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Filipino Favorites
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25 Std.
Korean Fried Chicken Wings
3 Std. 10 Min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
Adobong Puti (White Adobo)
1 Std.
Chicken adobo
30 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Pork Adobo
55 Min
Egg and Onion
25 Min