Geräte und Zubehör
15-minute noodles
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
peanut oil20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
carrot cut into cubes (5 mm - see Tips)1
-
dried onion flakes2 tsp
-
granulated garlic1 tsp
-
nori sheet broken into pieces1
-
boiling water1000 g
-
dried quick-cooking noodles broken into pieces (see Tips)280 g
-
snow peas trimmed and sliced lengthways50 g
-
oyster sauce20 g
-
soy sauce20 g
-
firm tofu cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh bean sprouts to serve120 g
-
fresh coriander leaves only, to serve2 sprigs
-
spring onion/green onion thinly sliced, to serve1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
969.5 mg
Eiweiß
18.3 g
Brennwert
2045.7 kJ /
489 kcal
Fett
23.8 g
Ballaststoffe
3.9 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Kohlenhydrate
53.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Ancho chilli bean bowl
1 Std.
Honey soy tofu with steamed rice
40 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Traditional minestrone
45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Fast and Super Easy Noodles
15 Min