Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 garlic cloves
- 1500 g boiling water
- 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
- 180 g dried udon noodles
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
- ½ tsp sesame oil
- 80 g unsalted butter, cut into pieces
- 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
- 80 g pouring (whipping) cream
- 2 pinches ground white pepper
- 40 g white miso paste
- shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 2056.4 kJ / 491.5 kcal
- Eiweiß
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 41.5 g
- Fett
- 32.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 16.3 g
- Ballaststoffe
- 3.3 g
- Natrium
- 408.4 mg
Alternative Rezepte
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Chicken Pizzaiola
50 min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Chicken laksa
30 min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min