Creamy miso mushroom udon
TM6

Creamy miso mushroom udon

4.9 (23 Bewertungen)

Zutaten

  • 2 garlic cloves
  • 1500 g boiling water
  • 40 g Vegetable stock paste (see Tip)
  • 400 g fresh mixed mushrooms, sliced (e.g. king oyster, enoki, shitake, Swiss brown)
  • 180 g dried udon noodles
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to stir through
  • ½ tsp sesame oil
  • 80 g unsalted butter, cut into pieces
  • 3 spring onions/green onions, thinly sliced, plus extra to garnish
  • 80 g pouring (whipping) cream
  • 2 pinches ground white pepper
  • 40 g white miso paste
  • shichimi togarashi seasoning, to serve (see Tip)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2056.4 kJ / 491.5 kcal
Eiweiß
11 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Fett
32.4 g
gesättigte Fettsäuren
16.3 g
Ballaststoffe
3.3 g
Natrium
408.4 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte