Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

4.8 4 Bewertungen
Zubereitung 45 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

  • sunflower oil
    750 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
    500 g
  • medium eggs
    4
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh dill cut in pieces
    15 g
  • malt vinegar to taste
  • white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
    4
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    200 g
  • processed cheese slices (optional)
    4
  • brioche burger buns
    4
  • tomato ketchup (optional) for serving

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 portion

Natrium 1525.6 mg
Eiweiß 53.6 g
Brennwert 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
Fett 100.5 g
Ballaststoffe 5.5 g
gesättigte Fettsäuren 15.5 g
Kohlenhydrate 73.1 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen