Geräte und Zubehör
Rose Harissa
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
530 g
Zutaten
-
dried chillies mixed (see Tips)80 g
-
boiling water to soak500 g
-
coriander seeds2 tbsp
-
cumin seeds2 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground paprika2 tsp
-
garlic cloves5
-
olive oil100 g
-
tomato paste20 g
-
fresh tomatoes diced180 g
-
rose petals dried1 tbsp
-
sugar2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
apple cider vinegar60 g
-
rose water10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 530 g
Natrium
1991.8 mg
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
5529 kJ /
1321.5 kcal
Fett
117.1 g
Ballaststoffe
31.8 g
gesättigte Fettsäuren
16.7 g
Kohlenhydrate
80.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Egg and bacon breakfast baguettes
25 Min
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Buffalo chicken pizza
1 Std. 30 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 Std. 15 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Inverted Sugar Syrup
4 Std. 20 Min
Mint and peanut chutney
35 Min
Cheat's Sriracha sauce
168 Std. 30 Min
Homemade miso soup
55 Min
Berry mojito mocktail
5 Min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min