Geräte und Zubehör
Cashew brood wentelteefjes
Zubereitung 40 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 porties
Zutaten
Cashew brood
-
rauwe cashewnoten130 g
-
eieren, medium (53-63 g)4
-
ahornsiroop45 g
-
ciderazijn3 tl
-
amandelmelk50 g
-
kokosnoot bloem30 g
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
gemalen kardemom¼ tl
Wentelteefjes
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
amandelmelk80 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 tl
-
kokosolie plus 1 theelepel om te bakken en extra om in te vetten1 eetlepel
-
gemalen kaneel½ tl
-
ahornsiroop (optional)1 el
-
kardemom, gemalen¼ tl
-
pecannoten100 g
-
ahornsiroop (optional) om te besprenkelen
-
bananen in plakjes gesneden, om op te dienen1 - 2
-
kokosyoghurt om op te dienen200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
24.68 g
Brennwert
3603 kJ /
857 kcal
Fett
64.43 g
Ballaststoffe
6.367 g
Kohlenhydrate
45.31 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Familie en vrienden
15 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Avocadosap met dadels
5 Min
Tiramisu Smoothie
5 Min
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Mojito
5 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Keine Bewertungen
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min