Geräte und Zubehör
Orange and Pear Pavlova
Zubereitung 35 Min
Gesamt 5 Std.
8 portions
Zutaten
Pavlova
-
sugar230 g
-
cornflour30 g
-
egg whites from medium eggs, at room temperature4
-
fine sea salt1 pinch
-
cream of tartar½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
Steamed Pears
-
pears ripe but firm, unpeeled, halved vertically250 g
-
water300 g
-
star anise2
-
cinnamon stick1
-
caster sugar20 g
-
orange large, freshly squeezed juice only1
Assembly
-
whipping cream cold (see tip)400 g
-
flaked almonds, toasted to taste1 - 2 Tbsp
-
chocolate shavings (dark)1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
61 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1484 kJ /
355 kcal
Fett
20 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1h 15min
Gooseberry and Ginger Biscuit Layers
25min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Pas d’évaluation
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1h 25min
Sumac-spiced Houmous
5min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min