Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 3350 kJ / 800 kcal
- Eiweiß
- 27 g
- Kohlenhydrate
- 62 g
- Fett
- 47 g
- gesättigte Fettsäuren
- 14 g
- Ballaststoffe
- 7.2 g
- Natrium
- 899 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Shrimp Orzo with Peas
30min
Turkey Taco Bowl
1h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min