Geräte und Zubehör
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
499.5 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Mee Soto
1 Std. 10 Min
Bern-style Rösti
40 Min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 Min
Five spice powder
10 Min
Sumac and Quinoa Lavosh
2 Std.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Prawn balls with pickled vegetables
1 Std. 15 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 Std. 5 Min
Asian dipping sauce
25 Min
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20 Min