Geräte und Zubehör
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Keine Bewertungen
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 Min
Root Vegetable Röstis
50 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 Min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 Std. 10 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min