
Geräte und Zubehör
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
4 portions
Zutaten
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
184.2 mg
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Fett
31.3 g
Ballaststoffe
2.3 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
11.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 Std. 45 Min
Braised Red Cabbage with Grated Apples
1 Std. 15 Min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40 Min
Orange and Pear Pavlova
5 Std.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 Min
Asparagus and saffron risotto
35 Min
Black garlic and onion jam
55 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min