Geräte und Zubehör
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
Dough
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
olive oil plus extra to grease30 g
-
water120 g
-
salt¼ tsp
Topping and assembly
-
white onion cut into halves200 g
-
red onion cut into halves200 g
-
sour cream150 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives chopped30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
405 mg
Eiweiß
8.6 g
Brennwert
1712.7 kJ /
409.3 kcal
Fett
15.6 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
5.5 g
Kohlenhydrate
58.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Buffalo Cauliflower Bites
Keine Bewertungen
Little mug gingerbread houses
5 Std. 30 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Allergen Free Overnight Oats
8 Std.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Mushroom Carpaccio
25 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Arancini
2 Std. 10 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Chocolate and chilli tart
25 Std.