Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomato, cut into pieces
oder 500 g canned tomatoes - 15 g tomato paste
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g dried black-eyed beans, soaked for at least 4 hours (see Tips)
oder 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or thawed
oder 1000 g raw squid rings, fresh or thawed - 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon) (optional)
- fresh coriander, cut into pieces (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiweiß
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoffe
- 11.5 g
Alternative Rezepte
Lentil hotpot
12h 45min
Mediterranean capsicums
2h
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Spiced paneer parcels
50 min
Umami Soup
1 Std. 20 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Pancetta and asparagus galettes
1 Std. 5 Min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Parsnip and bean mash
25 min
Eggplant cannelloni
1 Std. 35 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min