![Black-eyed bean stew with baby squid Black-eyed bean stew with baby squid](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D558EB47-4F20-4A14-9EFE-AFEC478DA2FA/Derivates/1823ECFF-7582-44D8-A221-9948E7E4FA9E.jpg)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 120 g brown onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
-
500
g ripe tomato, cut into pieces
oder 500 g canned tomatoes - 15 g tomato paste
- 370 g mixed vegetables (e.g. carrots, leek, celery stalks), cut into slices (1 cm)
- 1 tbsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt, plus extra for the squid
- 1 pinch freshly ground pepper, plus extra for the squid
-
350
g dried black-eyed beans, soaked for at least 4 hours (see Tips)
oder 350 g dried green lentils, rinsed and drained - 350 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
-
1000
g whole baby squid, cleaned, fresh or thawed
oder 1000 g raw squid rings, fresh or thawed - 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon) (optional)
- fresh coriander, cut into pieces (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Brennwert
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiweiß
- 32 g
- Kohlenhydrate
- 22 g
- Fett
- 9 g
- Ballaststoffe
- 11.5 g
Alternative Rezepte
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Cauliflower "fried" rice
45 Min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Quick prawn stir-fry
20min
Tex-mex vegetable stew
1 Std. 15 Min
Jambalaya
35 min
Mushroom soup
30 Min
Creamy tomato and basil soup
30 Min