Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
TM6 TM5

Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables

( Keine Bewertungen )

Zutaten

  • 600 g water
  • 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
  • ¼ - ½ tsp cayenne pepper
    oder 2 fresh green cayenne chillies (approx. 6-8 cm long), deseeded if preferred
  • 50 g fresh coriander plus extra to garnish
  • 100 g fresh baby spinach leaves
    oder 100 g fresh spinach large leaves roughly chopped
  • 40 g olive oil
  • 1 tsp salt
  • 600 g boneless, skinless, white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick)
  • 400 g potatoes cut into small pieces (1 cm)
  • ¼ tsp ground turmeric
  • 4 tsp chickpea (besan) flour (approx. 15 g, see Tips)
    oder 10 g cornflour
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp freshly ground pepper plus extra to taste
  • 2 tsp lemon juice
  • 200 g carrots cut into slices (1 cm thick)
  • 200 g broccoli cut into pieces (3 cm)
  • 250 g plain Greek yoghurt

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
437 kcal / 1830 kJ
Eiweiß
36 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
28 g
Ballaststoffe
5.9 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte