Geräte und Zubehör
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Zubereitung 45 Min
Gesamt 4 Std.
8 sneetjes
Zutaten
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
79.4 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Fett
23.2 g
Ballaststoffe
5.4 g
gesättigte Fettsäuren
13.3 g
Kohlenhydrate
77.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 Min
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Keine Bewertungen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Taartje met chocolade-praliné
Keine Bewertungen
Loempia’s
55 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Rendang met Gele Kleefrijst
2 Std. 45 Min
Muntthee
25 Min
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min