Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Raviolideeg
- 200 g bloem voor pasta
- 2 eieren
- 1 el olijfolie
Vulling
- 2 takjes verse peterselie, plus voor de garnering
- 40 g Parmezaanse kaas
- 50 g gepelde walnoten
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g peren in blokjes gesneden (1 cm)
- 20 g zongedroogde tomaten doormidden gesneden
- 150 g ricotta
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gemalen nootmuskaat
Saus
- 1 teentje knoflook
- 30 g sjalot
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
-
1
tl bloem
oder 1 tl maïszetmeel - 180 g groentebouillon
- 200 g Champagne
- 20 g room, 25% v.g
- 1 - 2 tl zout
- 1300 g water
- 20 g grenadine
- Nährwerte
- pro 4 porties
- Brennwert
- 11769.9 kJ / 2813.1 kcal
- Eiweiß
- 89.3 g
- Kohlenhydrate
- 233.2 g
- Fett
- 161.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 60.3 g
- Ballaststoffe
- 23.3 g
- Natrium
- 4487.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Griekse salade met gestoomde kip
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35 min
Tequila 'Refresher'
5 Min
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Gierst met kip en curry
35 min
Knapperige koekjes
1 godz. 30 min