Geräte und Zubehör
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
674.6 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Fett
42.1 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Rijstpap met tapioca
1 Std. 10 Min
Ontstekingsremmende Papaya-kurkuma-gember-chia smoothie
10 Min
Minestrone
45 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Maanzaad-mayonaise
Keine Bewertungen
Vegan mayonaise
Keine Bewertungen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Keine Bewertungen
Minipizza’s
1 Std. 20 Min