Geräte und Zubehör
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken70 g
-
verse rozemarijn alleen naaldjes2 takjes
-
room, elk type (van koemelk)600 g
-
eieren2
-
tomaten passata800 g
-
olijfolie5 g
-
gekookte linzen uitgelekt, gespoeld400 g
-
gedroogde gemengde kruiden1 el
-
zout¼ - ½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
spaghettini droge vorm250 g
-
rode paprika in plakjes gesneden150 g
-
salami in plakjes100 g
-
kaas, middelhard geraspt50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
674.6 mg
Eiweiß
20.6 g
Brennwert
2644.7 kJ /
632.1 kcal
Fett
42.1 g
Ballaststoffe
7.1 g
gesättigte Fettsäuren
22.3 g
Kohlenhydrate
45.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Kerst menu
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crème brûlée op Portugese wijze
Keine Bewertungen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Keine Bewertungen
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 Std.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Keine Bewertungen
Paaspastei
Keine Bewertungen
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3 Std. 5 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Groen gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min