
Geräte und Zubehör
Steamed Seafood Tower
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (optional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (optional) soaked, to garnish15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
491 kcal /
2053 kJ
Eiweiß
69 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
11 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Natrium
3220 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Chinese Tea Eggs
Keine Bewertungen
Singapore Chilli Crab
1 Std. 10 Min
Collagen Soup Broth
8 Std. 25 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50 Min
Lemonade
5 Min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min