Geräte und Zubehör
Steamed Seafood Tower
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (optional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (optional) soaked, to garnish15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3220 mg
Eiweiß
69 g
Brennwert
2053 kJ /
491 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Steamed Pork Patty
Keine Bewertungen
Creamy Butter Milk Crabs
40 Min
Grilled Fish with Mango Sambal
25 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Hand Ripped Cabbage
20 Min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min
Sambal Kangkung
10 Min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 Min