Geräte und Zubehör
Steamed Seafood Tower
Zubereitung 5 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (optional)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (optional) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (optional) soaked, to garnish15 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
3220 mg
Eiweiß
69 g
Brennwert
2053 kJ /
491 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Keine Bewertungen
Garlic Clams Hotpot
Keine Bewertungen
Thai Volcano Spare Ribs
2 Std.
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Quick Beef Pho
45 Min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min