Geräte und Zubehör
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
6 portions
Zutaten
Plum dressing
-
fresh passionfruit pulp deseeded2
-
plum sauce (see Tips)60 g
-
lime juice40 g
-
honey30 g
Garnish
-
pine nuts15 g
-
roasted unsalted peanuts20 g
-
sesame seeds15 g
Salad
-
baby cos lettuce washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)200 g
-
carrots peeled and trimmed200 g
-
Lebanese cucumber200 g
-
papaya peeled and deseeded100 g
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut in 1-2 wedges that fit through feeder tube60 g
-
green mango peeled and pit removed100 g
-
sashimi grade salmon (see Tips)100 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
Toppings
-
peanut oil1 tbsp
-
wonton wrappers fried and broken into pieces60 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
165.3 mg
Eiweiß
7 g
Brennwert
938.2 kJ /
224.2 kcal
Fett
9.4 g
Ballaststoffe
5.6 g
gesättigte Fettsäuren
1.4 g
Kohlenhydrate
32.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Char siu pork bao
2 Std. 10 Min
Lok Lok (skewers) with Peanut Sauce
1 Std.
Watercress Soup
Keine Bewertungen
Pineapple tarts
1 Std. 30 Min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Green onion flatbreads
55 Min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 Std.
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 Std. 30 Min
Zhen zhu nai cha (bubble tea)
1 Std.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 Std. 25 Min
Pinakbet
15 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min