Geräte und Zubehör
Lasagne bolognese
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 - 60 g
Bolognese sauce
-
mixed vegetables (celery, carrots, onions), cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
mixed minced meat (150 g pork, 150g beef)300 g
-
dry white wine30 g
-
canned crushed tomatoes150 g
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
Béchamel sauce
-
milk300 g
-
butter softened20 g
-
plain flour30 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Lasagne assembly
-
butter for greasing
-
dried lasagne sheets approx. 4 sheets85 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1874.9 mg
Eiweiß
49.3 g
Brennwert
4252.3 kJ /
1016.3 kcal
Fett
63.1 g
Ballaststoffe
4.8 g
gesättigte Fettsäuren
44.8 g
Kohlenhydrate
62.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chicken and cashews
55 Min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Butter chicken
55 Min
Beef stroganoff
35 Min
Mashed potatoes
40 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Bolognese sauce
40 Min