
Geräte und Zubehör
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
Linzen
-
water1000 g
-
droge zwarte linzen type Beluga300 g
-
olijfolie5 g
-
groentebouillonpasta1 volle tl
Selderij-appelmengsel
-
selderstengels in stukken170 g
-
appel geschild, klokhuizen verwijderd, in stukken180 g
-
vers geperst citroensap20 g
Framboos vinaigrette & walnoten
-
gepelde walnoten40 g
-
frambozen vers of bevroren100 g
-
rode bietensap60 g
-
azijn30 g
-
olijfolie40 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Stracciatella yoghurt
-
pure chocolade in stukken80 g
-
yoghurt300 g
-
honing20 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
Dienst
-
stevige tofu in blokjes120 g
-
verse peterselie gehakt½ bos
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
691.9 kcal /
2894.7 kJ
Eiweiß
28 g
Fett
31.3 g
Kohlenhydrate
79.6 g
Ballaststoffe
15.1 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Natrium
434.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Lunch box
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30 Min
Haver horchata
Keine Bewertungen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Keine Bewertungen
Boter plank met spinaziepesto
10 Min
Cholent
Keine Bewertungen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1 Std. 40 Min
Vegetarische Wellington
2 Std. 10 Min
Risotto met Parmezaanse kaas
40 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45 Min