Geräte und Zubehör
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Zubereitung 20 Min
Gesamt 12 Std. 50 Min
4 porties
Zutaten
Kikkererwten en wortelen
-
gedroogde kikkererwten170 g
-
water1300 g
-
wortel gesneden (1-1,5 cm)300 g
Vruchtensaus en vinaigrette
-
rijpe mango in stukken300 g
-
limoensap vers geperst30 g
-
verse peterselie½ bos
-
olijfolie40 g
-
water40 g
-
azijn60 g
-
honing25 g
-
mosterd15 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Gekarameliseerde rode uien
-
rode uien in stukken gesneden120 g
-
bruine suiker60 g
-
balsamicoazijn25 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Dienst
-
groene slabladeren200 g
-
yoghurt320 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
494.3 mg
Eiweiß
14.3 g
Brennwert
2025.6 kJ /
484.1 kcal
Fett
15.9 g
Ballaststoffe
10.1 g
gesättigte Fettsäuren
3.4 g
Kohlenhydrate
75.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Lunch box
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije quiche Lorraine
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Vegan cheeseburgers
10 Std.
Koken van gierst
Keine Bewertungen
Yoghurt en muntdressing
15 Min
Walnoot Brittle
1 Std. 30 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Spinazie- en tomatenquiche
1 Std. 45 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1 Std. 45 Min
Avocadomayonaise
15 Min