Geräte und Zubehör
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Zubereitung 30 Min
Gesamt 4 Std. 35 Min
4 portions
Zutaten
Quark
-
quark cheese (see Tips)350 - 400 g
-
radishes trimmed3
-
fennel fronds only3 sprigs
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
lemon juice to taste
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Pickling liquid
-
white wine vinegar90 g
-
caster sugar70 g
-
sea salt½ tsp
Salad
-
radishes trimmed3
-
green apple cut into halves to fit through feeder tube1
-
Lebanese cucumber trimmed½
-
fennel bulb cut into quarters to fit through feeder tube¼
Parsley oil
-
fresh flat-leaf parsley leaves only30 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil120 g
Assembley
-
hazelnuts, without skin toasted and coarsely chopped, to serve
-
micro herbs to garnish
-
melba toast to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
855.4 mg
Eiweiß
9.4 g
Brennwert
2135.8 kJ /
510.5 kcal
Fett
39.6 g
Ballaststoffe
2.2 g
gesättigte Fettsäuren
9.1 g
Kohlenhydrate
30.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Thermomix® Cutter
27 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Vegetarian Curry
40 Min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Keine Bewertungen
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Keine Bewertungen
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 Min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Fermented Carrots
84 Std. 30 Min
Japanese Cheesecake (Anna)
6 Std. 15 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Asian-style mussels
30 Min