Vegan cheeseburgers
TM6

Vegan cheeseburgers

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

Gekookte volkorenrijst

  • 150 g volkorenrijst
  • water, om te weken
  • 1000 g water

Veganistische mayonaise

  • 350 g zonnebloemolie
  • 100 g sojamelk
  • 2 el citroensap
  • ¼ tl knoflookpoeder
  • 1 tl zout
  • 1 tl gemalen peper

Plakjes veganistische kaas

  • 150 g sojamelk
  • 40 g zonnebloemolie
  • 20 g tapioca
  • 30 g maïzena (zetmeel)
  • 10 g voedingsgist
  • 1 tl uienpoeder
  • ½ tl zout
  • ¼ tl gerookte paprikapoeder
  • 1 tl ahornsiroop
    oder ½ tl suiker

Veganistische burgers

  • 100 g gepelde walnoten
  • 50 g uien, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 220 g verse champignons de Paris
  • 30 g zonnebloemolie
  • 20 g sojasaus
  • 20 g tomatenpuree
  • 10 g Worcestershire saus (veganistisch) (optional)
  • 260 g zwarte bonen, gehele, uit blik, uitgelekt
  • 60 g bloem
  • 1 tl groentebouillonpasta
  • 1 ½ tl zout
  • 1 tl gemalen peper
  • 3 el olijfolie
  • 6 hamburger broodjes, gehalveerd
  • 100 g sla
  • 50 g gepekelde augurken, in plakjes van 2 mm
  • 2 tomaten, in plakjes van 5 mm
  • 1 rode ui, in plakjes van 2 mm

Nährwerte
pro 1 stuk
Brennwert
4875.6 kJ / 1165.3 kcal
Eiweiß
17.4 g
Kohlenhydrate
75.4 g
Fett
91.1 g
gesättigte Fettsäuren
11.7 g
Ballaststoffe
9 g
Natrium
1750.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte