Geräte und Zubehör
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiweiß
29.8 g
Brennwert
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Fett
31.5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10 Min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 Min
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Aardbei-lavendel marshmallows
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Amaretti van abrikoos
40 Min