Geräte und Zubehör
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
8 porties
Zutaten
-
gemengde verse kruiden (rozemarijn, salie, laurier)10 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¾ tl
-
runderlende (in één stuk)900 - 1000 g
-
water600 g
-
mozzarella in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
tomaten zaadjes verwijderd, in kleine blokjes (± 5 mm)200 g
-
verse basilicumbladeren in dunne plakjes (± 2 mm)20 g
-
extra vergine olijfolie4 el
-
verse bieslook en iets meer om af te werken20 g
-
vers gemalen peper¼ tl
-
zeezoutvlokken½ tl
-
water
-
boter20 g
-
maïzena (zetmeel)5 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1067.3 mg
Eiweiß
29.8 g
Brennwert
1756.2 kJ /
419.7 kcal
Fett
31.5 g
Ballaststoffe
1 g
gesättigte Fettsäuren
12.6 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feestelijk Buffet
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40 Min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Marsepein halve maan koekjes
30 Min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 Std. 15 Min
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Kokos en karamel cheesecake
Keine Bewertungen
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min
Steak tartaar
30 Min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen