
Kompatible Versionen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- boter voor de vorm
- bloem voor de vorm
- 300 g boter in stukken (2 cm)
Aardappelen koken
- 700 g water
- 1200 g aardappelen klein, stevig, ongeschild
Spelt brooddeeg
- 500 g speltbloem
- 1 ½ tl zout
- ½ blokje verse gist
- 300 g water
Citroenkouglof
- 250 g suiker
-
1
tl huisgemaakte vanillesuiker
oder ½ tl natuurlijk vanille-extract - 1 citroen enkel de schil
- 1 snuifje zout
- 5 eieren
- 370 g bloem
- 1 zakje bakpoeder (15 g)
- 40 g melk
De dressing voor de aardappelsalade
- 100 g uien gehalveerd
- 3 takjes verse peterselie enkel de bladeren
- 250 g water
- 1 volle tl groentebouillonpasta
- 35 g azijn
- 30 g zonnebloemolie
- 1 tl mosterd
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- ½ tl gemalen peper
De rucola-tomaten dip
- 80 g gedroogde tomaten in olie uitgelekt
- 40 g rucola
- ¼ - ½ tl zout naar eigen smaak
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 300 g roomkaas
Het afwerken van de aardappelsalade, kouglof en brood
- poedersuiker als afwerking
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1559 kcal / 6523 kJ
- Eiweiß
- 34 g
- Fett
- 76 g
- Kohlenhydrate
- 179 g
- Ballaststoffe
- 11.7 g
- gesättigte Fettsäuren
- 39 g
- Natrium
- 1476 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Keine Bewertungen
Sushi buche met mango, zalm, avocado en gemberchips
2 Std.
Warme aardappelen salade met de Peeler
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35 Min
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35 Min
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
Curryworst en linzen
1 Std.