Geräte und Zubehör
Beetroot gazpacho with horseradish créme
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Beetroot gazpacho
-
raw beetroot peeled and cut into pieces (3 cm)300 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
water500 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces1 - 2
-
natural yoghurt250 g
-
lemon juice2 tbsp
-
water chilled100 g
-
sea salt to taste
-
ground white pepper to taste
Horseradish créme
-
natural yoghurt100 g
-
ground horseradish jarred1 - 2 tbsp
-
fresh chives finely chopped, to serve1 - 1 ½ tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
551 mg
Eiweiß
7.9 g
Brennwert
656.2 kJ /
156.2 kcal
Fett
5.1 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
2.6 g
Kohlenhydrate
17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Soups for all seasons
10 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Classic zabaglione
15 Min
Pear and burghul salad
40 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Keine Bewertungen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 Min
Spring greens with grapefruit
30 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1 Std. 5 Min
Gluten free chicken and pear pie
2 Std. 40 Min
Beetroot smoothie
10 Min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min