Geräte und Zubehör
IJskroon van meringue en frambozen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
1590 kJ /
380 kcal
Fett
30.2 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Crème pâtissière
15 Min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Flatbread met peer en geitenkaas
3 Std.
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Chocoladesaus
Keine Bewertungen
Gezouten karamel toffees
1 Std. 45 Min
Baguette / Stokbrood
3 Std. 45 Min