Geräte und Zubehör
IJskroon van meringue en frambozen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 4 Std. 10 Min
8 porties
Zutaten
-
frambozen500 g
-
poedersuiker40 g
-
Cointreau40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)500 g
-
meringueschuimpjes in stukken, en iets meer om af te werken90 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
2.5 g
Brennwert
1590 kJ /
380 kcal
Fett
30.2 g
Kohlenhydrate
21.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Savarin
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Keine Bewertungen
Groentesticks
Keine Bewertungen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Paashaas macarons
Keine Bewertungen
De wafels van de foor
3 Std.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Vegan kruimeldeeg
45 Min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 Std. 50 Min
Lactosevrije Luikse Wafels
1 Std. 30 Min