Geräte und Zubehör
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1095.7 kJ /
261 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Citroencurd
1 Std.
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Advocaat
10 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Snoekbaarsfilet met verse maïspolenta
Keine Bewertungen
Alcoholvrije Bessen Mojito
5 Min