Geräte und Zubehör
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
6 porties
Zutaten
-
uien gehalveerd120 g
-
verse munt enkel de bladeren5 takjes
-
water900 g
-
artisjokbodems500 g
-
Parmezaanse kaas30 g
-
geraspte citroenschil20 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
citroensap10 g
-
zout1 snuifje
-
olijfolie15 g
-
verse gist10 g
-
roomkaas150 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
362.7 mg
Eiweiß
9.2 g
Brennwert
1095.7 kJ /
261 kcal
Fett
10.7 g
Ballaststoffe
3.7 g
gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
30.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Profiteroles
2 Std.
Gele smoothie bowl
2 Std. 20 Min
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Keine Bewertungen
Tomatenrijst
30 Min
Aardappelkoekjes
45 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Bessencurd
20 Min
Rogge flatbreads
Keine Bewertungen
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Warme chocolademelk van de inca's
40 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min