Geräte und Zubehör
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
10 stuks
Zutaten
-
aardbeien500 g
-
kristalsuiker230 g
-
vanillestokje merg uitgeschraapt1
-
boter en iets meer om in te vetten80 g
-
volle yoghurt125 g
-
bloem180 g
-
eieren3
-
vanillesuiker10 g
-
bakpoeder1 tl
-
honing2 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Natrium
110.5 mg
Eiweiß
5 g
Brennwert
1207.5 kJ /
287.5 kcal
Fett
9.9 g
Ballaststoffe
1.4 g
gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
43.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
De Friend® in de zomer
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 Min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1 Std. 10 Min
Komkommersalade met dille
10 Min
Courgette en ham lasagne
1 Std. 5 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Yoghurtdressing
5 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.
Knapperige chocolade stokjes
55 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.