
Kompatible Versionen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiweiß
- 18.3 g
- Kohlenhydrate
- 17.8 g
- Fett
- 32 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13 g
- Ballaststoffe
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Ananaspakketjes
1h
Paella met kidneybonen
55min
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Vegan pudding
15min
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Zalm met waterkerskorst
Keine Bewertungen
Beef Wellington
10 Std. 10 Min
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1h
Indiase mosterd
Keine Bewertungen