Kompatible Versionen
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g aubergines, in de lengte in plakken gesneden (5 mm)
- 2 tl zout, en iets meer om de aubergines te laten uitlekken
- 200 g comté kaas, in stukken
- 200 g uien, in achtsten
- 2 teentjes knoflook
- 10 g olijfolie
- 800 g tomaten, langwerpige type roma, in plakken (2 cm)
- 1 tl kristalsuiker
- 4 takjes verse tijmblaadjes
- 1 stengel verse rozemarijn, enkel de naalden
- 2 tl gemengde peperkorrels
- 3 el olijfolie
- 150 g kristalsuiker
- 300 g water
- 300 g volle yoghurt
- 350 g aardbeien (300 g in stukken en 50 g in kleine blokjes (2 mm) gesneden voor de afwerking)
- 30 g verse basilicum
- 5 blaadjes verse basilicum
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 1877.3 kJ / 452.8 kcal
- Eiweiß
- 18.3 g
- Kohlenhydrate
- 17.8 g
- Fett
- 32 g
- gesättigte Fettsäuren
- 13 g
- Ballaststoffe
- 10.8 g
- Natrium
- 1411 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2h 30min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
Keine Bewertungen
Stevige linzenchili
50min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Vegan jus
40min
Cashew schenkroom
Keine Bewertungen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
Keine Bewertungen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen