Geräte und Zubehör
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
4 porties
Zutaten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiweiß
46.3 g
Brennwert
2663 kJ /
636.5 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Aziatische komkommersalade
Keine Bewertungen
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
25 Min
Graubünden gerstsoep
Keine Bewertungen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Keine Bewertungen
Basis kippenbouillon
35 Min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1 Std.
Soubisesaus
Keine Bewertungen
Gestoomde spiegeleieren
15 Min
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Geroerbakte groenten
10 Min