Geräte und Zubehör
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Zubereitung 20 Min
Gesamt 3 Std.
4 porties
Zutaten
-
witvisfilets zonder vel (± 200 g / stuk)4
-
1 el mirin (zoete rijstwijn)honing1 el
-
sojasaus1 el
-
suiker30 g
-
misopasta50 g
-
sesamolie4 el
-
2 el sakewitte wijn2 el
-
olie om in te vetten
-
200 g verse champignons, in plakjes (1 cm)shiitake, vers in plakjes (1 cm)200 g
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt (± 500 g uitgelekte kikkererwten)800 g
-
verse sperziebonen (of bevroren)300 g
-
verse gember geschild, in schijfjes (2 mm)10 g
-
water300 g
-
zout½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1628.6 mg
Eiweiß
46.3 g
Brennwert
2663 kJ /
636.5 kcal
Fett
29 g
Ballaststoffe
12.9 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
51.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion-smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1 Std. 10 Min
Pistache Kunafa Brownie
Keine Bewertungen
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Rauwe chocolade bietencake
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 Min
Kleine aspergeflans
55 Min
Hornazo
Keine Bewertungen
Azteca taart
1 Std.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 Min
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 Min