Geräte und Zubehör
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
verse peterselie enkel de bladeren5 takjes
-
water750 g
-
nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)700 g
-
uien gehalveerd80 g
-
boter50 g
-
witte wijn50 g
-
verse champignons in schijfjes (1 cm)500 g
-
groentebouillonpasta1 el
-
zout naar eigen smaak1 ½ tl
-
olijfolie8 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak¾ tl
-
teentjes knoflook lichtjes geplet5
-
verse rozemarijn enkel de bladeren4 takjes
-
maïzena (zetmeel) opgelost in 4 el koud water2 el
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
911.6 mg
Eiweiß
8.9 g
Brennwert
2580.4 kJ /
616.7 kcal
Fett
46.9 g
Ballaststoffe
6.1 g
gesättigte Fettsäuren
16.1 g
Kohlenhydrate
42.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flexitarische smaken
12 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 Min
Russische salade
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Keine Bewertungen
Oranje gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min