Kompatible Versionen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 5 takjes verse peterselie, enkel de bladeren
- 750 g water
- 700 g nieuwe aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
- 80 g uien, gehalveerd
- 50 g boter
- 50 g witte wijn
- 500 g verse champignons, in schijfjes (1 cm)
- 1 el groentebouillonpasta
- 1 ½ tl zout, naar eigen smaak
- 8 el olijfolie
- ¾ tl gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 5 teentjes knoflook, lichtjes geplet
- 4 takjes verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 2 el maïzena (zetmeel), opgelost in 4 el koud water
- 100 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2580.4 kJ / 616.7 kcal
- Eiweiß
- 8.9 g
- Kohlenhydrate
- 42.3 g
- Fett
- 46.9 g
- gesättigte Fettsäuren
- 16.1 g
- Ballaststoffe
- 6.1 g
- Natrium
- 911.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Keine Bewertungen
Gevulde kroketten
Keine Bewertungen
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Keine Bewertungen
Kweeperentaart
Keine Bewertungen
Victoria Sponge cake
Keine Bewertungen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Keine Bewertungen
Alpenmacaroni
45 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Keine Bewertungen
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Fruit minestrone met saffraan crème
40 min