
Geräte und Zubehör
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
Beurre Bosc pears or similar, halved, cored and destalked600 g
-
baby cos lettuce chicory, or similar lettuce, halved to fit through feeder tube150 g
-
walnut oil1 tbsp
-
cheese, Danish blue crumbled150 g
-
hazelnuts roasted and chopped50 g
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
499.5 mg
Eiweiß
11 g
Brennwert
1461.5 kJ /
349.3 kcal
Fett
22 g
Ballaststoffe
6.7 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
27.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Flank steak with horseradish cream sauce
4 Std. 35 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2 Std. 40 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 Min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 Std. 20 Min
Salmon niçoise salad
35 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 Std. 15 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 Std. 50 Min
Samke harra
35 Min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 Std. 30 Min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 Min