
Geräte und Zubehör
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
beetroot small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm long)250 g
Dressing
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extra virgin olive oil70 g
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white vinegar30 g
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lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
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sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
burrata cheese250 g
-
fresh basil leaves only, torn
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
394.5 kcal /
1650.4 kJ
Eiweiß
15.9 g
Fett
31.7 g
Kohlenhydrate
12.6 g
Ballaststoffe
2.8 g
gesättigte Fettsäuren
11 g
Natrium
506.7 mg
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