Geräte und Zubehör
Paashaas apero-hapjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
18 stuks
Zutaten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
320 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Banketbakkersroom
15 Min
Forelmousse
5 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Kruidenvinaigrette
Keine Bewertungen
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 Min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Roomkaasspread met radijsjes
5 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.