Geräte und Zubehör
Paashaas apero-hapjes
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
18 stuks
Zutaten
Deeg
-
witte speltbloem130 g
-
bakpoeder½ tl
-
zout¼ tl
-
water70 g
-
zonnebloemolie10 g
-
witte speltbloem om te bestuiven1 el
Vulling
-
zonnebloempitten30 g
-
water40 g
-
citroensap5 g
-
zonnebloemolie70 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper8 snuifjes
-
koolrabi geschild, in stukken (3 cm)200 g
-
tuinkers15 g
-
fleur de sel½ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.7 g
Brennwert
320 kJ /
77 kcal
Fett
5 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pitabrood
2 Std.
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 Min
Appel-notenbrood
1 Std. 25 Min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1 Std. 30 Min
Mout milkshake
10 Min
Rijstpudding
1 Std.
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Bessenlikeur
30 Min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10 Min
Bloementaartje met amandelcrème
1 Std. 10 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min