Geräte und Zubehör
Paashaas macarons
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
40 stuks
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
408.7 kJ /
97.8 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55 Min
Rabarberijs
36 Std. 25 Min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Keine Bewertungen
Rijstpudding
1 Std.
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Cheesecake likeur
10 Min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min