Geräte und Zubehör
Paashaas macarons
Zubereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
40 stuks
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Schwierigkeitsgrad
aufwändig
Nährwerte pro 1 stuk
Eiweiß
1.6 g
Brennwert
408.7 kJ /
97.8 kcal
Fett
4.8 g
Ballaststoffe
0.6 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Keine Bewertungen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Keine Bewertungen
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2 Std. 40 Min
Spookachtige pizza
Keine Bewertungen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Keine Bewertungen
Caipirinha van mango
5 Min
Pruimentaart
1 Std. 30 Min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 Std. 40 Min
Candy Cane-koekjes
1 Std. 45 Min
Vegan baklava
Keine Bewertungen
Karamel parfait
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen