
Geräte und Zubehör
Paashaas macarons
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 48 Std.
40 stuks
Zutaten
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Nährwerte pro 1 stuk
Brennwert
97.8 kcal /
408.7 kJ
Eiweiß
1.6 g
Fett
4.8 g
Kohlenhydrate
11.2 g
Ballaststoffe
0.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Paasmenu
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Keine Bewertungen
Kerstman macarons
3 Std. 20 Min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Bessencurd
20 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 Min
Mini panettone
Keine Bewertungen
Sushi donuts
50 Min
Bijentaart met glazuur
1 Std. 25 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20 Min