Geräte und Zubehör
Sesame and chia seed loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
12 slices
Zutaten
-
butter for greasing
-
basmati rice110 g
-
millet80 g
-
quinoa40 g
-
chickpea (besan) flour (see Tips)40 g
-
buckwheat flour (see Tips)90 g
-
arrowroot flour70 g
-
coconut flour70 g
-
chia seeds plus extra for sprinkling40 g
-
xanthan gum2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
agave syrup or coconut syrup2 tbsp
-
water plus extra for brushing400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
coconut oil or olive oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
sesame seeds for sprinkling
-
sea salt flakes for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
393.5 mg
Eiweiß
6.3 g
Brennwert
906.3 kJ /
215.8 kcal
Fett
6.1 g
Ballaststoffe
4 g
gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
31.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Gluten free plain flour
5 Min
Raw chocolate beetroot cake
2 Std. 15 Min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten and grain free bread rolls
1 Std. 20 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min
Gluten free lamingtons
1 Std. 30 Min
Gluten-Free Bread
1 Std. 50 Min