Geräte und Zubehör
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Herb Butter
-
parsley, fresh leaves only3 sprigs
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
sage leaves, fresh3 - 4
-
rosemary, fresh leaves only1 sprig
-
chives, fresh in pieces (2.5 cm/1 in.)10
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
unsalted butter softened225 g
Vegetables & Steaks
-
sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)4
-
extra virgin olive oil plus extra to brush30 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
black pepper, ground plus extra to season½ tsp
-
rosemary, fresh leaves only, plus extra to garnish1 sprig
-
potatoes peeled, cubed (2 cm/1 in.)450 g
-
water570 g
-
broccoli florets340 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1148 mg
Eiweiß
49 g
Brennwert
3489 kJ /
834 kcal
Fett
61 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
33 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Smart Grilling with Thermomix® and MEATER® (Metric)
10 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Enchiladas
40 Min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Teriyaki deli chicken
40 Min
Pineapple and Orange Glazed Ham
Keine Bewertungen
Steak au Poivre
20 Min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30 Min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Keine Bewertungen
Steamed Meatballs
30 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Oven Mushroom and Beef Burger
1 Std.
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Meat Sauce
1 Std. 45 Min