Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
TM6 TM5

Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

4.5 (2 Bewertungen)

Zutaten

Herb Butter

  • 3 sprigs parsley, fresh, leaves only
  • 2 sprigs dill, fresh, leaves only
  • 3 - 4 sage leaves, fresh
  • 1 sprig rosemary, fresh, leaves only
  • 10 chives, fresh, in pieces (2.5 cm/1 in.)
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ¼ tsp black pepper, ground
  • 225 g unsalted butter, softened

Vegetables & Steaks

  • 4 sirloin steaks (approx. 225 g ea., 3 cm/1½ in. thick)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • ½ tsp black pepper, ground, plus extra to season
  • 1 sprig rosemary, fresh, leaves only, plus extra to garnish
  • 450 g potatoes, peeled, cubed (2 cm/1 in.)
  • 570 g water
  • 340 g broccoli florets

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
3489 kJ / 834 kcal
Eiweiß
49 g
Kohlenhydrate
25 g
Fett
61 g
gesättigte Fettsäuren
33 g
Ballaststoffe
3 g
Natrium
1148 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte