Geräte und Zubehör
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
209 mg
Eiweiß
5.6 g
Brennwert
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Fett
13.2 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.9 g
Kohlenhydrate
63.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Smoked Salmon Rolls
1 Std. 20 Min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 Min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 Min
Padrón Pepper Pesto
4 Std. 15 Min
Turkish eggs (Cilbir) on Greek yoghurt, served with toast and green salad
30 Min
Radish and Fresh Goat's Cheese Verrines
3 Std. 30 Min
Prawn Tempura Rolls
2 Std. 40 Min
Tzatziki
20 Min
Five Grain Porridge with Cardamom and Cinnamon Drizzle
30 Min
Steamed Hazelnut Cheesecakes with Orange
1 Std. 30 Min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 Min
Baby-friendly Banana Peanut Butter Porridge
15 Min