Geräte und Zubehör
Gwinganna mushroom pâté
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
4 portions
Zutaten
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
75.6 mg
Eiweiß
5.2 g
Brennwert
678.8 kJ /
162.2 kcal
Fett
14.2 g
Ballaststoffe
2 g
gesättigte Fettsäuren
1.6 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 10min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Hommus
15min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Ancho chilli bean bowl
1h
Red lentil cauliflower dahl
35min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Tomato and lentil dahl
35min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Artichoke and bean ragout
1h 30min