Geräte und Zubehör
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
2 porsiyon
Zutaten
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsiyon
Natrium
2095 mg
Eiweiß
49.3 g
Brennwert
1744 kJ /
417 kcal
Fett
22.4 g
Ballaststoffe
0.8 g
gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
4.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Hint Usulü Çay
10 Min
Ispanak ve Muzlu Smoothie
10 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35 Min
Kenevir Tohumu Sütü
10 Min
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 Min
Somon Tartar
10 Min
Kırmızı Şaraplı Armut
3 Std. 20 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Keine Bewertungen
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Kaju, Muz ve Zencefilli Bağışıklık Güçlendirici
2 Std. 15 Min